Algebehandling

Der er mange forskellige overflader, som kan blive angrebet af alger, og derfor tilbyder vi hos Larsens Malerfirma effektiv algebehandling af alle genstande, så du kan blive fri for mos og alger. Vi tilbyder blandt andet algebehandling af:

  • Tage
  • Facader
  • Træterrasser
  • Statuer
  • Fliser

Vi kan lave algebehandling hele året, så længe der ikke er frostvejr eller voldsom regnvejr, så kontakt os endelig, hvis du har brug for algebehandling.

Algebehandling af tag

Det er vigtigt, at du sørger for at beskytte dit tag mod mos og alger. Ikke bare fordi det rent udseendemæssigt gør en stor forskel og gør dit tag pænere at se på, men også fordi alger i længden kan skade dit tag. Alger kan nemlig sætte sig i sprækker og ødelægge tagpladerne, og så holder alger også på fugt, hvilket betyder, at risikoen for frostsprængninger om vinteren øges, hvis dit tag er fyldt med alger.

Dermed er der mange gode grunde til, at du skal huske at få algebehandlet dit tag, så det kan holde sig flot i rigtig mange år fremadrettet.

Prisen på algebehandling

Prisen på algebehandling afhænger af, hvor omfattede opgaven er. Nogle gange vil der være behov for, at taget får flere behandlinger før det ønskede resultat kommer frem, og dermed vil prisen stige. Er taget fyldt med mos, skal det ligeledes have flere gange, og moset skal skrabes af, så behandlingen kan tage ordenligt fat. Derudover afhænger prisen selvfølgelig også af hvor stor en overflade, der er tale om, samt hvor højt der er op.

Få fjernet alger hos Larsens Malerfirma

Hos Larsens Malerfirma fjerner vi alger for både private og erhverv, og vi sørger for et flot resultat hver gang. Som oftest kan der gå mellem 1 og 9 måneder før, at man begynder at kunne se det færdige resultat, da behandlingen skal virke og dræbe algerne. Når du først har fået fjernet algerne fra dit tag, dine fliser eller din terrasse, ønsker du sikkert ikke, at de kommer igen. Derfor tilbyder vi at lave en aftale om årlig vedligeholdelse, så vi kommer ud forbi dig én gang om året, så du også kan blive helt fri fra alger fremadrettet.

Har du brug for algebehandling, eller har du spørgsmål til vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe til os på tlf.: 60 15 20 49 eller sende en mail på info@larsensmalerfirma.dk.
Her sidder vi klar til at rådgive, og vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på algebehandling, hvis du ønsker dette.