Tagrens

Er dit tag fyldt med mos, alger og andre former for begroning, er en tagrens den helt rigtige løsning. Her vil en almindelige algebehandling oftest ikke kunne tage det hele, så i stedet skal der en højtryksrensning til, hvor vi højtryksspuler hver enkelt kvadratmeter af dit tag. Det er en lidt dyrere løsning, men den er særdeles effektiv, og der skal kun skal én enkelt behandling til, så vil dit tag være så godt som nyt.

Fordele ved tagrensning

Der er flere fordele ved at få lavet en tagrensning af dit tag, herunder at:

  • En tagrensning forlænger dit tags levetid
  • Du slipper for at rense dine tagrender for mos
  • Dit hus vil med en tagrensning se pænere ud op til salg
  • Du kan i længden øge værdien af dit hus, da du passer bedre på taget, når du ikke lader mos, alger og andet begroning ligge deroppe

For efterfølgende at holde dit tag 100% fri fra alger, tilbyder vi en vedligeholdelse aftale, hvor vi årligt giver dit tag en algebehandling. På den måde vil tagrensningen være en fantastisk investering, som i længden vil kunne forlænge dit tags levetid med rigtig mange år.

tagrens

Pris på en tagrensning

Prisen på en tagrensning er dyrere end en almindelige algebehandling, men hos Larsens Malerfirma tilbyder vi gode konkurrencedygtige priser, og vi garanterer, at dit tag aldrig skal bruge mere end én enkelt behandling.

Prisen afhænger altid af, hvor stort taget er, da et større tag naturligt vil tage længere tid og være en større opgave. Derudover kræver nogle opgaver lift for at nå op til taget, og i disse tilfælde vil prisen på opgaven stige, da leje af lift pålægges prisen. Vil du have en konkret pris på tagrensning af dit tag, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud og prisoverslag på opgaven.

Få en tagrens af Larsens Malerfirma

Hos Larsens Malerfirma tilbyder vi tagrens til både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har mere end 12 års erfaring indenfor feltet, og derfor ved vi, hvad der skal til for at skabe en løsning ud fra dine individuelle behov.

Ring til os på tlf.: 60 15 20 49 eller send en mail på info@larsensmalerfirma.dk for at booke tid til tagrensning.

Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen nederst på siden, hvis du har spørgsmål.